Lyxförmiddag

Vet ni vad jag gjorde idag??? *trumvirvel* Jag var och handlade!! ENSAM!!!! Fattar ni??? INGA BARN!!! Jag kunde dra på stereon i bilen hur högt jag ville (synd att cd:n e paj men tack o lov körde Rix bra musik hela vägen) och det gjorde jag ju naturligtvis. Dessutom sjöng jag till låtarna för full hals! Sen STROSADE jag runt i affären och såg till så att jag fick med mig allt hem utan att stressa. FANTASTISKT! Har inte varit ensam på det viset på två månader. Underbart var det! Och som en liten gräddklick på toppen så har jag även varit ute o sprungit idag jue! (Se föregående inlägg) Asså bättre lördag kan det inte bli! Eller jo vänta, det kan det! Det blir Countryfestival i Björnås ikväll. Mat hos Christian först och sen dra vi till byapuben me barn o allt! Ska bli så mysigt!


träna träna träna

Nya drogen för mig! Eller ny o ny, visste ju hur jag är när jag väl kommer igång med träningen men det är extra roligt nu med klockan så jag kan utmana mig mer, längre och bättre. Jag ser redan resultat. Blev ett tempo-pass idag. 1 km lugnt, 3 km tempo, 1 km lugnt, 2,5 km tempo. Hyffsad tid och hyffsad puls trots att jag glömde ta min astma-medicin. Tänk då vilka bra resultat jag får nästa gång när jag kommer ihåg den ;)

Mätning och vägning kommer i morgon. Får se va den här veckan har gjort för mig. Får inte vägt mig så ofta i o me att jag inte har en egen våg... får nog införskaffas så jag slipper låna hundvågen på jobbet ;)


Härlig träning...

... med mamma och hundarna idag. Vi tog en liten promenad och stannade sen upp på en plätt för att träna lite. Jag kan inte få bättre störning för Lova, hennes mamma och hennes favoritperson i livet. Så det blev lite kontaktträning. Varje gång hon tittade på mig åkte leksaken fram. Sen körde vi lite inkallning förbi Majken o mamma. Lova var superduktig när hon hade förstått vad jag var ute efter. Sen tittade vi lite på hur hon ställde sig i utställningskopplet och hur jag skulle korrigera henne och träna vidare med henne. Allt gjorde fint för Lovas lilla huvud och hon kurade ihop sig gott tillsammans med Bella i hennes biabädd när vi var klara. Kanske blir det ett spår i morgon eftermiddag. Vi får se....


Gissa

Gissa vilka som hade äran att vara inne på gymmet tillsammans med mig och Tilda idag?? Svenska Handbollslandslaget! Jajjemen. Staffan, Ola, Dodr, Kim you name it, alla var där. Gav dom lite tips och träningsinstruktioner, lite strategier inför kommande matcher och så... Eller nä... Dom höll sig på sin halva av gymmet och jag på min... eller nä... Fattar ni så många dom är?? Lilla Friskisgymmet blev helt plötsligt väldigt varmt och lite mindre. Så det var snarare så att jag sick-sackade runt där med sänkt huvud och Tilda i bilstolen, kände mig lite malplacerad och försökte att inte vara ivägen. MEN, jag pratade faktiskt med Staffan. Eller pratade, det var kanske ett starkt ord. - Kan jag ta den här? frågade han. -Ja visst! svarade jag högröd i ansiktet (av ansträngningen naturligtvis) och fumlande med min vikter.

Det blev i alla fall lite bra intervaller på löpbandet, börjar känna mig starkare nu, och så 20 minuters styrketräning, i ett litet hörn av mattan som var fullsmockad av en massa två-meters-jättar. Jag fick bita mig hårt i tungan för att inte börja ränna runt med en bit papper, penna, lyrisk blick och fråga efter autografer, jag är ju proffsig och var ju där för att träna... Men va fan, dom är ju skithäftiga!!


Hjärtat svällde av glädje

Ja, idag har det hänt. Äntligen såg jag en lycklig Bella. Klumpedunsen som bara sover inomhus fick äntligen lite lekryck ute i trädgården och bjöd in Lova. Hörde ett skall, vände mig om med ett vass "scccchhhh" på tungan men svalde det kvickt när jag såg vad som utspelade sig. Dom jagade varandra, hade fullständigt spel båda två. Dock vaknade Lova ur sin eufori när Bella i princip sprang omkull henne. Hon tyckte då att Bella var väldigt klumpig och stannade då upp med ett osäkert uttryck. Bella hämtade då en boll (som inte var hennes men mitt vanliga konsekventa jag skuffades undan av mitt lyckliga hjärta) och försökte få igång Lova igen med inviter och skall. Nä.... gick inte... Jag gjorde färdigt det jag skulle sen gav jag mig in i leken och då jäklar drog det igång igen. Underbart o se! Härligt Bella!


Eufori

Går fortfarande med en euforisk känsla efter min mil igår. Känner mig så stolt! Sträckte extra på ryggen när jag blev påmind om min bravur när vi gick ut med hundarna idag, var allt lite stum i benen! HÄRLIGT!!

Insåg idag vad föräldraledigheten gör med mitt psyke och min längtan efter vuxna människor. En dam i sån här permobil körde ifatt oss och började prata på promenaden. Min vanliga reaktion är att svara på frågor med inte ställa några själv, då tar samtalet slut fort och jag får njuta av min promenad igen. Men inte nu nä... är ju lite sällskapssjuk om man säger så. Vet nu vilka åldrar hennes barnbarn är i, hur deras torp/sommarställe fungerar och var dom bor annars. Hon vet i sin tur namn o ålder på mina barn, rasen på hundarna, var vi bor och hur länge vi har bott där. Det var MYCKE trevligt att prata med den här damen. Hon förgyllde allt min dag. Sällskap på promenaden är inte vanligt längre men oh så efterlängtat!


Äntligen!!

En psykbarriär är raserad! Fixade min första mil efter förlossningen idag! HA! I det här skitvädret! DEN DU!! Började trava på utan några speciella förväntningar. Kommer till ett ställe där jag kan välja att ta den lite kortare vägen. Näpp, det här känns bra, kör den långa vägen. Där finns ett ställe till där jag kan välja att korta ner rundan om jag känner att kroppen inte pallar. När jag är vid det stället har djävulen kommit fram i mig, kör vidare. När jag har kommit förbi "the point of no return" inser jag att jag kommer ha en äckligt jobbig motvind sista kilometern... rakan från Långås och hem.... psykladdar mig själv... när jag svänger vänster från stora vägen, upp mot rakan mot vårat hus då har jag en väldig massa jäklaranamma i kroppen och visst tog sig lilla Tette hem utan problem. En mil avklarad. Det gick väl lite sakta enligt min lilla djävul på axeln men tempot var behagligt och pulsen höll sig där den skulle så jag är MYCKE nöjd. Hejja mig!


Nu alla träningsglada!

Jag råkar veta att det finns några träningsfreak som läser den här sidan. Nu behöver jag er hjälp! Jag kommer inte iväg till gymmet så ofta som jag vill och behöver så nu behöver jag tips, idéer och länkar i massor. Jag har ett gulligt lite löparprogram som ska ta mig till en hyffsad form för Falkenbergsloppet. I det programmet ingår även styrketräning naturligtvis. Jag vill kombinera min löpning med styrketräningen. Så min tanke är att de dagar jag inte lyckas komma iväg till gymmet så vill jag kunna köra lite träning utomhus innan nedjoggen på löparpasset. Men jag har så fruktansvärt dålig fantasi på övningar utomhus så nu ber jag er om hjälp. 20 minuter långt ska passet vara och innehålla nästan lite grann för hela kroppen UTAN redskap. Ska kunna göras på en stor kal grusplan om det kniper så inga tips som inkludera träd och sånt. Bara MOI! Så tips på övningar kort sagt! Gärna tips på var jag kan hitta instruktioner om hur övningen görs osv. Litar på er nu! Hjälp mig!

P.S. Har tappat ett kilo och två centimeter runt magen på två veckor *hejja mig*D.S.


Mystiskt

Gick till sängs igår med tanken "NÄ, NU SKITER JAG I DET HÄR!!". Funderade halva natten på att helt enkelt radera hela sidan o börja om på en annan bloggsida. Efter en avsvalkande promenad kollade jag återigen på sidan. VIPS! Versalerna borta! Nu är det bara den där vita färgen som på något magiskt sätt ska försvinna. Alla koder står i alla fall på svart... Jag får väl vänta åtta timmar till o se om nåt hänt ;)


Hjälp

Nu sliter jag håret!

Gjorde en rejäl makeover på sidan just för att det bara kladdade till sig när jag försökte första gången. Blev supernöjd när jag förhandsgranskade. Så går jag in och tittar på den som vanlig "publik" och då ser den helt annorlunda ut. All text är ju skrivet med versaler! Så är det inte när jag förhandsgranskar! Hur får jag bort det?? Det är även så att min porträtt-text står skrivet i vitt, men på förhandsgranskningen i svart!!? Hallå?? va händer?? Hjälp någon??


Krånglar mycke nu

Ja, jag håller på o ändrar runt här lite. Blir inte alltid riktigt som jag har tänkt mig... jag kämpar på här, så får ni stå ut med att det blir lite tokigt ibland ;)

Provar Remby


Vår midsommar

Det blev ingen dans runt stången igår. Alldeles för regnigt och Casper hade feber dagen innan så han ville vi inte utsätta för kyla. Det blev istället en lugn eftermiddag hos Eivor o Hasse. Tilda fick en jättesöt krans. Den fick hon på sig när hon var vaken på nästa ställe. Vi hann ta korten sen ramlade den av och då var den inte så hel längre ;) Men söt var hon! Vi befann oss alltså hos Christian på kvällen där vi hjälptes åt att fixa med mat och "snoppa" jordgubbar. Jag, Jimmie, Casper, Tilda, Stefan, Christian, Johan och Pia. En superskön kväll med mycke prat och skratt. Valparna lekte järnet hela kvällen! Hade med buren in till Lova så vi fick särat dom en liten stund så dom kunde vila lite. En underbar midsommar och vädret blev ju helt underbart! Lite sent påtänkt där framåt tio på kvällen men ändå! Man får vara glad för det lilla!




Finaste tösen



Gry hade helt klart växt till sig. Lova fick sig en rejäl match




Melonälskaren!


Lite träning...

... för hunden Lova också. Igår fick jag träna med lite störning. Mamma kom upp med Bosse och Majken. Det blev en promenad med ett kort träningspass på fotbollsplanen i Bänared. Lova orkade intemycke i värmen men oj så nyttigt det var att hennes älskade mamma var på samma plan och hon fick inte gå dit! Jag var inte riktigt alert en gång när mamma tränade inkallning på Bosse så då stack Lova dit. Lite bassning fick hon sen lekte vi oss tillbaka till skuggan. Sen höll hon sig där hon skulle även om jag fick påminna henne vid nästa Bosse-inkallning om vad som gällde ;) Duktiga vovvar!


Nytt pass

Ett löparpass till är avklarat. Tror lite för mycke på mig själv och får så snällt inse under passets gång att jag inte är där jag en gång var i fitnessväg. Men jag har blivit bättre på att lyssna på den lilla ängeln på axeln istället för djävulen på andra sidan. Det är väl nyttigt så man inte tar ut sig för mycke, men lite frustrerande ändå. Blev sex tunga kilometrar idag på en så FANTASTISK tid som 39 min... *suck* Jajja, jag har ett tänkt program inskrivet i kalendern för att vara iform till Falkenbergsloppet!


Ljuvligt

Klockan 03.00 ville Tilda ha mat. Känner att min huvudvärk är kvar sen kvällen. Sticker ner o kissar innan jag hämtar Tilda, inser att Casper har vaknat av henne. Han hade feber igår kväll så det är ju bra om han sover en stund till... känner att jag är kall på överkroppen och inser att tuttarna har läckt nåååågot inatt, hrm... fiskar upp Tilda och sätter mig tillrätta med henne. Nattar henne vid 03.30, inser att Casper inte har somnat om. Byter nattlinne, går och lägger mig och hoppas på det bästa. 04.00 kommer Casper in till mig. Han får ligga i min säng tills Tilda har somnat. 05.00 bär jag in honom. 05.30 kommer han igen. Jimmie går in med honom till sängen. Huvudet bankar. Trött. 06.00 Tilda vaknar, mer mat. Tar in henne till sängen. 06.30 Casper går upp. Nu skiter jag i honom. Huvudet bankar och tröttheten ser inga gränser. När han har gnällt en halvtimme säger jag till honom att gå o lägga sig och gnälla i sin egen säng. Han somnar där. 08.30 går jag upp, då har jag fått vila en liten stund. Känner mig ändå rätt pigg. Känner inga riktigt grymma spår av natten. Tar mig lite alvedon för att bli av med huvudvärken, hämtar Casper som har vaknat, ger han lite alvedon och sätter mig sedan och myser med honom i soffan medan Tilda äter... igen... Börjar slappna av igen. Drar fingarna igenom håret och fastnar... kladd som torkat... mjölk/kräk/dreggel, vem f-n vet? Tar loss fingrarna och hoppas att jag hinner duscha någon gång under dagen....


..

Min nya bibel


Utlovade bilder



Det bjöds på tårta för att fira födelsedagsbarnet



Alla bebisar sover gott hos Caspers "offa"



Viktor ställde upp och mysade en stund när mamma behövde andas lite



Casper hjälpte Kika i trädgården. Han var en hejjare på att vattna när Kika planterade

Tack för en supermysig helg där jag fick ladda om batterierna lite! ♥


Dalarna

Ja, det blev en tur till Dalarna där jag fick laddat batterierna lite. Det gör fint att ha lite hjälp hela dagen. man orkar på ett helt annat vis! Casper hade hur roligt som helst. Jag lovar att slänga upp lite bilder i morgon om jag hinner.

Det visade sig hos BM att jag hade gått ner ett underbart kilo. Det var innan jag for till Dalarna. Nu ligger jag på plus/minus noll igen ;) Har frossat och inte tänkt mig för ett dugg, ljuvligt. Var faktiskt ute o sprang med lillbrorsan. Det blev Limsjön runt. 8,24 km. Det gick sakta, men vi kom runt och Viktor var så snäll så han höll mitt tempo hela vägen. Hans lilla storasyster är ju lite otränad i löpningen än så länge ;) Men jag är på gång!


Impulsiva jag...

... har fått till det igen. Bilen är packad. Jimmie ska troligtvis inte vara hemma mycke i helgen så jag, barnen och Lova drar till Dalarna!  Imorgon bitti far vi!!


Njuter

Ja, gårdagens lycka håller i sig även idag. Går runt med en lätt, skön TRÄNINGSVÄRK! Underbart! Inte så jag stapplar fram, men det är lite stelt i benen. GÖÖÖÖTT!

Skulle ju börja träna på friskis på torsdagar. Dock inte idag. Har inte varit så sent o tränat förut som klockan 10 så jag vet inte riktigt hur dom rutinerna skulle se ut. Så det provade vi idag. Gick med hundar och barn till dagis och lämnade Casper där vid åtta. Sen när vi kom hem fick Tilda lite mat och därefter var hon pigg. Kände att jag var tvungen att få dammsugat och fått gjort ditten och datten också men njäää, mycke mysigare att sitta med en pigg dotter i soffan och prata gurgel-språk och le töntigt. Så vi bara njöt hela förmiddagen. Det var härligt att bara rycka på axlarna åt allting och bara mysa med lilla Tilda. Vi hinner sällan det tycker jag. Efter ytterligare en slurk mat packade vi in oss i bilen och åkte och handlade och då sov hon nära tre timmar. Så det borde funka att åka till friskis vid halv elva... Idag hade det gjort det i alla fall.... får se hur det blir nästa vecka ;)


Lycka!

Grönt ljus på efterkontrollen idag!! Jimmie kom hem halv fem. Tjugo i fem var joggingskorna på. En underbar tur blev det! Pressade mig lite väl hårt pulsmässigt men kroppen kändes bra. Skulle bara tagit en tre-kilometare men det kändes så fint i benen så vid ett vägskäl bestämde jag mig för att ta den längre vägen. 4,2 km på 24 min. En mycke lycklig Terese sitter nu och ammar...


Lastbilar

Det är roliga grejjer det. På promenaden stannade vi till uppe på en bro som går över motorvägen. Casper vinkade friskt till alla lastbilar och nästan alla tutade eller blinkade tillbaka till honom. Det var lycka enligt min tre-åring!


MYCKET besviken Uppdaterad 11.52

Upp som en sol, ner som en pannkaka... eller hur e det du brukar säga Alex?

Åkte till Friskis idag direkt efter avstjälpningen på dagis. Tilda sov så gott i barnstolen. Kliver in, laddad till tusen, i lokalen, ska köra lite nytt idag med lite mer fokus på mina löparmuskler. Placerar Tilda där hon inte är ivägen, typ två meter från mig och min maskin. Kliver upp. Börjar köra. Då kommer en instruktör fram (en budbärare jag tyvärr inte kunde ge mig på, det ska man ju inte) och talar om att ledningen inte tyckte det var ok att jag hade med Tilda där. Barn under 12 år får ju inte vara på gymmet, det står ju en lapp på dörren. Mammagyms-dagarna hade dom inte kvar längre. Jag fick jättegärna träna färdigt dagens pass men sen fick jag lösa det med barnvakt.... Så är det någon som vill vara beredd på att amma mitt barn mellan halv nio och tio en till två förmiddagar i veckan?? Man kanske ska sätta en annons på blocket.
Blev hänvisad till ledningen om jag ville ta upp det här med någon. Tro mig, det ska jag. Mannen, budbäraren, var väldigt trevlig så jag kunde inte med att bli förbannad mot honom men jag behöver väl knappast tala om att jag klev ner från maskinen relativt fort och gick därifrån... vansinnig... tala med ledningen nu var det inte frågan om, hade inte fått fram ett ljud. Ringde dom för en stund sen, verksamhetschefen skulle komma in halv tolv... någon kommer hänga på telefonen då. Jag VÄGRAR att ge upp min energiboost!


Uppdatering

Har nu fått tag i rätt person och pratat med henne o se där! Man hade hunnit prata om mig redan! De har nu lagt in tider igen då det är ok att komma med bebis i babysitter eller som ligger kvar på filten. Tisdag 11-13 och torsdag 10-12. Så på torsdagar, gott folk, är jag på friskis. Tack för den lösningen! Snyggt av er!


Sötegöte

Dags att kissa hundarna. Skickar ut dom och ställer mig i tofflor på trappan för att ha koll. Casper vandrar ut i bara sockar, det är blött ute. Nänä, gå in, här är blött, du får inte gå ut utan skor. Vänder mig om, kollar hundarna, hör något konstigt bakom mig. Då kommer Casper ut med mina jympaskor på sig och har som pricken över iet även tagit på sig pappas handske, nu ska väl ändå inte mamma kunna klaga! Sötegöte!


Stolt matte!

Ja, det blev ett litet spår för Lova-damen igår i Getinge. Inget långt spår men lite oregelbundet spår, en vinkel och korsade en stig. Man hinner med mycke på en femtio meter ;) Hon tog upptaget jättefint, redde ut vart spåret gick och drog iväg med en sällan skådad iver. Hon tappar. Ser med uppspärrade ögon på när hon går i en liten halvcirkel tillbaka för att gå rätt på spåret och ta upp det klockrent igen! Halleluja! Hon har fattat! Förr har jag lite diskret backat när jag har sett att hon har tappat, för att hon ska lära sig att söka sig bakåt igen när hon springer av spåret. Att den här poletten hade ramlat ner kändes SÅ fantastiskt! Duktiga tösen! Klöven hittades och den här gången vet jag inte vem som var gladast egentligen, matte eller hund!


Godisträning

En del godisträning har det blivit idag. Har terrat stackars Lova med klippmaskinen idag. Gick att klappa henne med den ,utan att den var igång, både på huvet o i rumpan. Värre var det när den var igång. Men ta godis på den när den var igång gick an. Lite tillitsträning där helt klart, o massor med godis ;) Sen åkte utställningskopplet på. Det är väl ungefär sjätte gången vi tränar med det. Gick superbra. Kruxet är att få i henne godisbiten utan att hon sätter sig eller ändrar ställning. Men stå länge kan hon nu i alla fall utan att tröttna på mig, och dessutom vifta lite på svansen samtidigt så hon visar lite attityd tösen. Hon kommer vara så snygg på sin debut!
Ikväll blir det nog litet spår i Getinge, jag, barnen och Lova ska ner dit och snylta lite mat och vuxet sällskap. Jimmie ska till Harrys han, gottegris.


Då kör vi!

Här kommer den utlovade vägningen och mätningen!

Vikt: 68 kg Ska minskas till 62-63kg
Lår: 58cm nöjd
Rumpa: 100cm 5cm ska bort
Mage: 89cm Hade varit fint o hamna på 80 jämt
Arm: 26cm Nöjd
Bröst är ingen idé o mäta, det varierar ju från timme till timme ;)

Så nu kör vi. Inte full träning ännu men vi börjar så smått med maten. En stor salladsskål står nu i kylen. Är så grymt dålig på att göra sallad till mig själv till maten så då blir det bara en massa extra pasta och sånt istället. Men har jag en stor skål ståendes i kylen så tar jag av den till varje måltid. HA! Det gäller att komma på sina egna trix. Var iväg och inhandlade min klocka igår, EN KVAR! Haha! MIN!! Den ska testas för första gången under min promenad i eftermiddag. Då ska även hundarna motioneras, Bella med klövjeväska och Lova får springa efter en boll.

För övrigt så blir det lite extra god mat ikväll + lite överbliven tårta, det är ju idag den stora tre-årsdagen är! Så det blir pannkakor ikväll (favoriten), med lite fläsk så föräldrarna står sig på det med och som sagt lite tårta! GOTT!


Hjälp!!

Tänkte ha lite is i magen för en gångs skull men det får jag nog lägga åt sidan! Har ju då önskat mig en herrans massa pengar i present så jag kunde köpa mig en redig pulsklocka, har tittat ut en. Har fått mina pengar, klockan är inom räckhåll, tänkte försöka ha lite is i magen och inte åka o köpa den direkt, utan få skrivit ner en lista på vad jag mer ska handla då så jag får med allt hem, det blir alltså en resa till både netonnet och ge-kås. Vill lixom inte glömma något... Går in på nätet och tittar och suktar efter min klocka. Nästa vecka... tänker jag... DÅ ska jag köpa den, när Casper är på dagis. Då ser jag det fasansfulla... Den håller på att ta slut! Utgående! HJÄLP!! Vill inte betala mer för att få den nya modellen, nänä. Så nu har jag lite panik. jag som skulle sova nu, vill bara rycka upp ungarna ur deras sömn och slänga mig i bilen... får försöka lugna mig tills Jimmie kommer hem....


Damen Lova

Ja, lilla damen Lova börjar ta steget från valp till unghund, i alla fall så har "glömt-allt"-fasen börjat kliva in i hennes liv och världen runt omkring är mycke roligare. Vill fortfarande kunna ha den lilla pluttan lös på vår långrunda så idag skulle vi ta tag i det där med kontroll på distans. Ordet "nej" är väldigt främmande för henne då jag inte använder mycke kommandon hemma, behövs lixom inte när man inte har något direkt avstånd mellan varandra. Idag gick vi in för att träna in nej, framförallt på håll. Hon fattade kvickt lilla damen, utmaningen var att vara så grymt rolig så ingenting annat existerade på det här nya träningsstället vi var på ;) Poletten trillade ner men tröttheten kröp på när jag sen plockade fram utställningskopplet. Såg hur jobbigt damen hade det, såg till att hon lyckades med den lilla övningen med utställningskopplet sen la vi av med allting, med flaggan i topp. Nu sover hon gott. Ska jag me göra, barnen sover middag då får mamma lilla också passa på. Med nytrimmad Lova intill mig i soffan.


KALAS!!!




Caspers dag

Ja idag firar vi Casper, två dagar för tidigt, men det är många som kan komma idag ;) Så det är nu dammsugat, ballonger är uppblåsta. Nu ska bara hunden rastas, familjen duschas och fikat dukas fram. Bilder kommer ikväll!


Att prioritera

Det är inte lätt att försöka prioritera rätt saker när man har lite o pyssla med och allting hänger på om Tilda sover eller inte. Fick tränat en sväng och drog sedan iväg raskt till affären. Det var en hel del som skulle inhandlas till kalaset på onsdag. Går i godan ro, känner att jag har kolla på läget, när platsen i vagnen börjar ta slut så stannar jag upp, kommer på att vi kanske måste ha något att leva på de kommande dagarna också. fasen. Får backa bandet lite grann och börja utvidga mina tankebanor lite. F-n en nagel gick av. när sjutton ska jag hinna fila dom då? jajja, shoppar vidare. Får tänka om lite grann när "mina" varor inte finns, lyckas nog, spatserar vidare och blir rätt snabbt klar. Väl i bilen funderar jag på hur jag ska lägga upp resten. Jag går fortfarande i träningskläder så när jag kommer hem behöver jag duscha, packa in varor, plocka ur diskmaskinen, slänga in den disk som inte fick plats, göra lunch, fila naglarna, kissa hundarna, amma och hämta Casper. Allt utom amningen ska ju gärna göras medan Tilda sover för att minska stressen så mycke som möjligt för mina mammahormoner. Vilken ordning ska man ta allt? Om Tilda vaknar mitt i allt och kräver mat på stört, vad måste då vara klart? Varorna naturligtvis. Slänger in dom. I bara farten fick jag tagit tag i disken me. Kollar barnet. Sover! Halleluja! Slänger mig in i duschen. Kollar barnet, sover! FILAR NAGLARNA!! Fattar ni!?? Ja hann det! Kors i taket. Lunchen står nu i ugnen, hundarna har kissat och jag har varvat ner. Kan undra om jag hinner äta innan hon vaknar eller om det blir att man äter samtidigt??? Härligt o vara småbarnsmor ;)


Stressad

Åkte iväg lite på vinst o förlust till gymmet idag. Visste inte riktigt hur smart det var me tanke på att jag hade 75 andra saker jag borde ha prioriterat egentligen... men gymmet lockade mer. Ser att tösen tack o lov har somnat under bilfärden. Spatserar in, lite småstressad, vill hinna me så mycke på gymmet medan hon sover. Under uppvärmningen (hatar uppvärmning, vill lixom köra på med en gång) går jag på crossen i tio minuter me lite olika motstånd. Helt plötsligt tittar Tilda, ja hon TITTAR!! AAAAAH!! Snart drar väl orkestern igång! Vad gör jag då?? Jo jag börjar trampa på som en liten tok på den här crossen, som om minutrarna kommer gå snabbare om jag gör det. *suck* Man är ju inte riktigt riktig i huvet alla gånger. Tar ett par djupa andetag och lugnar ner mig, lägger på lite mer motstånd istället så jag får ut så mycke som möjligt om jag inte skulle "få" träna mer. Tilda somnar naturligtvis om och jag kan träna och svettas i lugn o ro.


Bella är en bus

Bella fick sig också ett spår idag. Lite krångligare än Lovas då. Korsade en väg tre gånger. Bella är en liten luring o spåret. Hon drar på som om hon är tvärsäker och är man inte på alerten och ser när han lyfter snoken ack så lite från backen så märker man inte att hon är av för hon fortsätter att dra på hur mycke jag än håller emot för att hon ska vara noggrann. Helt plötsligt så stannar hon, tittar upp och bara står o njuter, käkar lite gräs eller sätter sig och skiter... Jäkla latfis. Men en enveten matte ser till så att hon gör det hon ska till slut och fram till klöven kommer hon utan fusk. Bra jobbat tösen!


Spår för Lova liten

Ett lite längre spår med två vinklar blev det. Hon var lite osäker i början och tappade ett par gånger men har bara den som håller i snöret lite tålamod så kommer hon snart rätt på det igen. Ivrigt letandes kom hon till slut fram till den, duktiga tös! Casper fick naturligtvis leka med Lova och klöven medan jag gjorde Bella redo för hennes spår!



Väntar in ett bra upptag



Lyckan är total!


Grillning

Idag packade vi ihop familjen och åkte till skogen för att grilla lite hamburgare. Fantastiskt skönt och supermysigt.



Grillmästaren



Passiv.träning



Goda burgare blev det


Sovmorgon...

Hade en liten dröm om en sovmorgon. Antingen som igår när jag fyllde år eller som idag så det blev lixom i anslutning till födelsedagen. Både Tilda och Casper ville annat.... Båda dagarna... Tilda har även varit vaken lite extra i natt för att vara på den säkra sidan att mamma inte får sova för mycke... Mycket trött idag. Casper tjatar om frukost... orkar inte... snart... gnäll... sluta gnäll... mer gnäll... gudars... hoppas han sover middag idag så jag får sova en liten stund då... om Tilda sover då... naturligtvis... *gäsp*


Ingen runda

Ja det blev ingen löparrunda idag då jag tog gymmet igår. Vill inte fresta på för mycke för kroppen. Ska ju helst inte springa förrän efter kontrollen hos BM om två veckor.... Kanske får ta och hålla mig till gymmet tills dess nu när jag vet att det funkar.

Idag har mamma varit här. Vi har bara myst i soffan och varit ute med alla vovvarna och barnen. Vi tog även ett litet spår med Lova. Hon var superduktig! Tog två vinklar trots jobbig vind! O taggad var hon! Trodde att det skulle bli störigt när hon hade Majken så nära sig (hennes mamma) men väl vid spåret och selen åkte på så fanns inget annat i hennes lilla värld än nosen i backen. Underbart o se! Duktiga tösen hittade klöven!


RSS 2.0