Hon e laddad till tusen!

Hur många gånger har man inte tänkt "det där hade varit kul o göra någon gång...." eller "det är en dröm jag har, att jag ska göra detta, kanske nästa år..."?? Det blir ju aldrig av!! Vet ni vad? Det finns en lösning. Boka. Bara boka det. Ringa in datumet i almanackan. Då händer det. Då ska drömmen ske. För man kan ju faktiskt styra över det en hel del själv.
 
Senast igår satt jag så och sparkade lite på mig själv. Jag hade lixom en inre konversation...
 
- Detta hade varit så grymt roligt och vilken häftig upplevelse!
- Ja men gör det då!
- Jag hinner nog inte träna upp mig för det i år. Nästa år kanske.
- Hinner du verkligen nästa år? Kommer du ha mer tid nästa år?
- Nej
- Så varför inte ta tag i den där drömmen nu?
- Tänk om jag inte klarar det....
- Tänk om du klarar det, vilken känsla... Vad är det värsta som kan hända?
- Att de drar repet för mig..
- Är det troligt?
- Nej
- Vad är det då som hindrar dig?
- Jag vet inte, jag måste ju skaffa barnvakt o så...
- Är det ett problem? Har du verkligen ingen som kan passa barnen för dig?
- Jo...
- Så vad är problemet egentligen?
- Ingenting....
- Då så, GÖR DET!
 
Två mål satta och det kittlar som sjutton i magen! Men jag SKA bara klara det och det ska bli så grymt kul att genomföra!
 
Det är så sjukt häftigt att ha fått de här insikterna om mig själv, att jag kan om jag vill, jag måste bara bestämma mig! Jag har velat göra väldigt många saker innan också men inte helt gått in för det. Jag har börjat greppa min väg till målet men längs vägen hittat ursäkter... Tid är ju då en faktor jag ofta drar till med... Jag hinner inte.... Eller att det blir bökigt att ordna för barnen eller några andra halvlama ursäkter. Nu har jag lärt mig, är det något jag vill göra då måste jag ju se till att lösa det själv, hitta färdriktningen och bara köra! Det finns ingen som gör det åt mig, jag måste föra min egen talan och prioritera då att få allt gjort så jag klarar det jag tagit mig för. Jag måste nog säga att min utbildning till Hälsocoach och alla mentala rådgivare jag lyssnat på genom dessa två åren med Forever har hjälpt mig fantastiskt mycket att inse detta. Att även få umgås med människor som tänker likt och som är duktiga bollplank och inspiratörer, det hjälper mig fantastiskt mycket så att jag faktiskt vågar räta på ryggen och ta för mig!
 
Känner du att du också har mål som du vill nå och du vill börja ta tag i dom? Jag hjälper dig gärna! Jag är gärna ditt bollplank och din spark i arslet! Nu sätter vi mål, hittar färdriktningen och kör!!!
 
 

RSS 2.0