En helg helt i min smak!

Hur sjutton sammanfattar man den här helgen? Jag tror tacksam är det rätta ordet. Ja, Tacksam, med stort T. 
 
Den stora festhelgen var här. Forevers Summerparty. Tanken är att man ska ses alla som man jobbar tillsammans med, man ska hålla ihop dessa två dagarna, äta tillsammans, sitta tillsammans på föreläsningarna och festa ihop på kvällen. Detta är inte riktigt jag och jag känner mig sällan bekväm i såna här konstellationer. Det är nu vi kommer till känslan av Tacksamhet. Jag får vara sån i den här gruppen av människor. Ingen dömer mig och ingen tjatar på mig. Det är ett gäng fantastiska människor jag har runt omkring mig och den här helgen blev så grymt bra!
 
Det blev lördag morgon, jag blev upplockad av Louise och förväntningarna började stiga i min mage. Vi fick checkat in på Gothia Tower och sen åkte vi abonnerad buss till slottet i Mölndal där festen skulle äga rum. Det var fantastiskt väder och det var riktigt härligt att luncha i gräset. Vi lyssnade sedan på riktigt bra talare och därefter hamnade vi i solen i gräset och bubbel kändes som en självklarhet. Att ligga i gräset, dricka bubbel och äta chips med sin bästa vän.... fantastisk känsla.... Efter några talare till så blev det ett väldigt avancerat klädbyte inne på en vinglig bajjamajja och sen en grymt bra konsert. Kvällen avslutades med en god drink i hotellets bar. Ömma fötter men en mycket nöjd Terese hade inte svårt att somna på kvällen.
 
Nästa dag följdes av fler talare men något sämre väder. Vädret spelade mindre roll när man lyssnade på dessa grymma talare. Den här söndagen inspirerade mig så fantastiskt mycket och när jag väl kom hem hade jag så grymt mycket energi! Att få starta eget företag med Forever i ryggen är grymt häftigt! Och kollegorna jag har är fantastiska! Jag får vara den jag är och hittar så mycket inspiration och motivation när jag pratar med de här goa tjejerna! Tänk om alla egna företagare hade sånt här fantastiskt nätverk att bolla med och inspireras av!
 
Tack alla goa kollegor och tack Louise för en fantastisk helg!
 
 

RSS 2.0