2019 blir till 2020

Självklart måste jag ju sammanfatta året 2019. Men hur sjutton gör man det? Ett år så fantastiskt som 2019 har varit är svårt att sammanfatta på ett bra sätt, man kommer ju glömma en massa roligt. Kanske är det inte specifika händelser jag ska ta upp, kanske är det snarare känslorna över lag jag ska sammanfatta.... jaha... ok.... då säger jag.... eeeeh.... wow...... wow får sammanfatta året....
 
2019 var året då jag insåg hur många fantastiska vänner jag har och hur roligt man kan ha tillsammans om man släpper efter och släpper in. Dessa vännerna har även utmanat mig och sett till att jag har tagit mig utanför comfortzonen på flera sätt och det ena har lett till det andra....
 
En vän: Ska du med o springa Ultravasan 45 i höst? 
Självklart! En sån utmaning kan man inte säga nej till! Hur svårt kan det va? 
Men vad jag fick kriga. Jag var så trött. Men känslan och kramen när man gick i mål. Sjukt häftigt! Och vilken prestation! Den enkla frågan/utmaningen gjorde också att min träningsmotivation höll i sig hela året och vilka fantastiska rundor jag har tagit, både med och utan sällskap.
 
Sambon: Den här helgen ska du vara ledig för då ska vi iväg.
Eeeeh, ok....?? En fantastiskt mysig weekend i London där vi 35-åringar blev firade. Vi åt gott, drack gott och mådde gott och det var bara vi, en hel helg.
 
En vän: Klä dig lite fint men varmt och kom hit och drick vin ikväll!
Självklart! Vem kan säga nej till något sånt? Och där väntade en överraskningsfest..... för mig??? Shit.... Något tagen... Känslan finns i hjärtat ännu och tacksamheten till de närvarande var enorm. Det var någonstans här jag fattade hur många vänner jag faktiskt har fast jag mer har sett dem som Jimmies vänner eller släktingar... Lite trögtänkt, jag vet... Men den kvällen ramlade poletten ner. Jag och Jimmie har varit ihop i så många år så naturligtvis har "hans" vänner även blivit mina vänner men jag själv har väl inte sett mig själv som en person de vill vara vän me, jag har mer bara varit den respektive... Men den här kvällen fattade jag och hjärtat svällde väl tre storlekar minst....
 
Chef: Terese, du kan inte vara så mycket i trimmet, kan du inte bli butikschef istället?
Eh, jo! Hade jag inte haft mina vänner som pushar mig att våga så hade jag aldrig vågat säga upp mig för att bli egen. Då hade jag också stått och stampat på samma ställe fortfarande. Nu har jag lönen, schemat och titeln jag kämpat för i så många år!
 
En vän: Kom hit och drick vin, vi behöver ses
Självklart!
 
Samma vän: Kom hit och drick vin, vi behöver ses
Självklart igen!
 
Samma vän igen: Kom hit och drick vin, vi behöver ses
Absolut, inget tvek på den
Asså den här vännen.... Louise, du fantastiska människa. Naturligtvis har inte året bara varit uppåt, det har varit tufft ibland också men då har du varit där och skrattat och gråtit med mig. Du frågade mig vad som varit bäst 2019. Du. Vi. Vi är bäst!
 
Sambon: Hänger du med och springer Lidingöloppet?
Självklart! Deras sista anhalt innan Klassikern var i hamn. Känslan när alla var i mål och vi skrattandes och gråtandes kramade om varandra i målområdet. Fantastisk. Så sjukt stolt över dessa tre krigare som klarade alla loppen. Så imponerad!
 
Sambon: Vill du gifta dig med mig?
Eh, asså, JA!
 
2019, du gav mig så fantastiskt mycket! 2020, varmt välkommen! Försök gärna toppa 2019 om du kan!
 
 

RSS 2.0