Sjukstuga och inspiration

Ja vissa kallar mig väl korkad men är man inne i ett flow så är man och då vill man inte att lite flunsa ska stoppa en. I fredags blev Casper dålig på kvällen och på lördagen kände jag att det var min tur. Kruxet var bara att det var en inspirationsdag i Växjö på söndagen och jag såg så mycket fram emot den. Så därför bestämde jag mig för att helt enkelt försöka sova bort det sjuka i kroppen genom att gå och lägga mig klockan åtta en lördagkväll..... Stackars Jimmie.... Det blev inte mycket sömn den natten i alla fall med sjuka barn som ränner och ska sova hos en i sängen och så men det var ändå en relativt pigg Terese som kom upp kl sex på morgonen för att göra ett gött yogapass och sedan ge sig iväg med tjejerna. Det visade sig att det inte bara var jag som var så där dum i huvet och åkte iväg trots att man kanske borde parkerat sig i soffan den dagen. Vi var fem vuxna i bilen och fyra av oss var mer eller mindre kassa, haha! Men vilket bra beslut att ge sig iväg! De här dagarna ger en så grymt mycket i form av energi och inspiration. 
 
Idag är jag inte lika pigg och jag är glad över att jag vabbar med Casper idag. Jag hade inte varit någon tillgång i butiken idag. Men ändå så sitter jag här nu i skräddarställning i soffan, datorn i knät, kaffet brevid mig, papper överallt och med en hel hög av inspiration och motivation. Jag försöker strukturera upp röran, slänga rätt papper, spara på de andra, skriva ner mina mål, bena upp målen för att fundera ut hur jag ska ta mig dit och börja ta steg i den riktningen. Det är så roligt och det lixom pirrar i magen när jag förstår möjligheterna och känner beslutsamheten. Perfekt med när man kan sitta och pilla med detta trots att man är sjuk, dagen känns inte lika tråkig. Och vet ni? SOLEN LYSER IDAG OCKSÅ! Vilken fantastisk dag! Tycker ni inte? Att jag och Tilda bråkade större delen av morgonen om huruvida hon skulle till dagis eller inte och om de fick ha picknick på golvet på morgonen eller inte, det har lixom suddats ut.
 
Jag har även fått reda på att jag förväntas utmana mig själv tillsammans med en annan kollega.... Riktigt hur vet jag inte än, men jag ser fram emot det och det ska bli så spännande!
 
This girl is on fire!

RSS 2.0