Ja, vad ska man säga

Det här med att man går till en läkare.... Det är väl för att man har problem med något?? Att man mår dåligt?? Att man vill att någon ska hjälpa en att ta reda på felet?? Eller?? Finns det nån som går dit för att det är roligt?? För att det är kul att spendera pengar på det istället för att åka o bada med ungarna. Det kanske det gör, men sorry, jag är inte en av dom... Men jag blir då synnerligen behandlad som jag är det... Så nu har jag en OK-stämpel i röven efter att ha sagt "mycke lätt", "lite ansträngande" och "mycke ansträngande" till läkaren som ställde frågor. Det är alltså inget fel på mig, jag får kontakta min vårdcentral om jag mår dåligt... yeah sure, dom har ju varit till fantastisk hjälp hittills. Så nu ska jag lägga fötterna på soffbordet, ta mig en kopp kaffe och sitta o sura tills Jimmie kommer hem. Då ska jag ut o springa en sväng och banka in endorfiner i kroppen igen så det kommer på ett smile i nyllet på mig igen innan kvällen är slut.
 
Vad kan vara bättre medicin än o ta en springtur tillsammans med mina goa fyrbenta följeslagare?? Den ena älskade följeslagaren löper och har ingen ro i kroppen utan tassar runt i huset mest hela tiden. Den andra följeslagaren gräver sakta med säkert sönder vår soffa, bit för bit, natt efter natt. Den tredje fyrbenta får inte följa med o springa men hon måste nämnas ändå, hon löper hon me och har mer hjärnspöken än vanligt. Varför har man tre hundar?? Och varför har man tre tikar?? Usch, det räcker väl med en tvåbent tik som löper en gång i månaden och har humörsvängningar så det räcker för en hel psykavdelning?? Men äh! Vi slänger in tre fyrbenta tikar i huset också! Usch, tänk den dagen Tilda blir tonnis och hormonerna rör runt i kroppen på henne!! Hua!! 
 
Nähe gott folk, nu är mitt kaffe färdigt. Ska fortsätta mitt surande som planerat i ungefär 45 minuter till så jag har inte tid att blogga mer, måste verkligen se till att hinna sura alla 45... bara inte Tilda hittar på en massa dumheter, då finns d risk att jag drar upp mungiporna lite... då har hon ju sabbat allting med mitt surande ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0