Blöjbyte

Har ni sett den där reklamen där dom talar om att vid 6 månader har man bytt blöja x antal gånger på sitt barn - se det som x antal mysstunder. Whaaaat??? Dom reklamnissarna som kom på detta idiotiska har AAAAALDRIG bytat blöjja på Tilda! NU när hon är 14 månader, börjar det gå bättre. Hon har insett att mamma fortfarande får sin vilja igenom. Ändå så ligger silvertejp och spännband på handfatet, just in case lixom. Har aldrig behövt användas men när bajskatastrofen är ett faktum och kläder, salvor och nya blöjjor är farligt nära det nersmutsade området HEEEELA tiden och ungen vrider sig som en ål och man försöker så gott det går att inte få bajs över heeeeela skötbordet innan man har hunnit torka bort det värsta, DÅ har jag funderat på den lösningen.... Men men, hon slutar snart med blöjja.... bara en sisådär två år kvar....
 
Mysstund idag på morgonen. Jag har alltid ett gäng händer för lite. Vare sig  det handlar om mysstund eller andra praktiska saker. Men just på mysstunden. Problemet börjar bara på hundarna. Tre stycken. Det säger sig själv, det ÄR svårt att klappa alla samtidigt, man får lixom mysa med huvet också haha. Sen kommer lite förtröten dotter och ska också mysa. Hon löser dock problemet väldigt smidigt. Hon tränger sig helt enkelt in bland hundarna och slänger sig i mammas famn, det finns helt enkelt inte plats för några hundar då. Rörigast blir det när Casper också ska sitta i knät och mysa. Men allt detta får ju en att le, det är kääärleeek!
 
Nu tittade min dotter provocerande på mig medan hon stack ner handen i hundarnas vattenskål... Stolt man blir...

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, ja, skitreklam! Hur mysigt är det med bajs?! När det är för jävligt så åker ungen in i duschen, med eller utan kläder och blöja för att börja saneringen där... Förr med skötbordsunderlägg, men numera utan. :-)

2013-07-03 @ 11:46:32
URL: http://annanosslin.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0