She´s back!

Lite förkylning stoppar inte min lilla tös! Nädå! Idag var hennes rätta jag åter tillbaka. Det är extra roligt att visa den sidan när mor lilla inte har ork nog att engagera sig utan blir arg rätt så medesamma.
 
Sopskåpet har öppnats och stängts 74 gånger idag, tack o lov har inga direkta skräpattiraljer östs ut.
 
Det har tagit hårt på våtservett-paketet på köksbordet idag... Dom har damen använt till att damma med... och torka näsan.... och sen damma.... jajja, så höll Casper också på när han var liten.
 
Casper har fått ett antal blåmärken idag. Slag, nyp, leksaker och flugsmäck har antastat hans kropp. En redan dunderfökyld Casper blev gnälligare än vanligt...
 
Lyckades hindra henne från att stoppa ner nävarna i toaletten innan jag hade hunnit spola efter Caspers nr2-visit, poäng till mig!
 
Hon fick en skål med liiite vatten i och en visp när jag o Casper skulle göra smet.. tur att det bara var vatten i, det var ju lätt o torka upp ;)
 
Maten är inte vidare god när man är förkyld och har därför tendenser att hamna lite överallt i köket om den serveras till Tilda. Jag har torkat av skåpen nu....
 
Skulle leta fram en påse i en låda. Ni vet såna där smörgåspapper, såna små ark man lägger mellan smörgåsarna när man packar ner dom?? Det ligger typ 7000 såna i en frp... Förpackningen var tom... Innehållet i lådan var täckt av såna ark... 5373 av dom är tillbakalagda i kartongen, resten har bekantat sig med matresterna i soporna....
 
Men nu sover båda barnen. Är väl inte nöjd över mitt dåliga tålamod idag men äh, jag ville verkligen sitta ner och dricka mitt kaffe ifred.... Gott var det och satt ner nästan hela tiden gjorde jag... Ny dag i morgon!! Tjejkväll!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0