Småbarns-/valp-föräldrar

Livet går i ett här hemma, man hinner inte me mycke mer än o kissa valpar, byta blöjjor, besöka toa med treåring, hundpromenad, handla och svepa runt lite med dammsugaren, sen är det natten och så börjar allt om nästa dag. Men igår så hade vi sagt att vi skulle ge barnen kvällsmat, lägga dom och sen pilla räkor o dricka vin, bara mysa.
 
Går ut en sväng med odjuren i det fantastiska vädret, valpen krånglar hela vägen. kommer in dyngsur och förbannad. Går in i duschen och står där länge, stänger av mig, laddar om mig, kommer ut som en ny människa, det ska ju vara myskväll me gubben! När jag sen står vid garderoben dyker ett dilemma upp. Man vill ju gärna "bjuda upp till dans" ikväll lixom. Nu när man inte ammar längre så kommer man faktiskt i det mesta i bh-väg i garderoben me. Fiskar fram ett snyggt rött set me typ hotpants eller hipsters eller va f-n de nu heter. Hemmorojderna uppskattar inte den typen av trosa men va gör man inte för att få igång lågan? Va ska man nu ha över det här raffsetet... Ska ju mata barnen, säkert ut i skitvädret o kissa valpen... något tunt nattlinne o sidenmorgonrock är lixom inte o tänka på. Tar med mig myskläderna ner, spatserar runt lite i underkläderna så han ser vad som kommer att finnas under de sunkiga myskläderna. Tyvärr pratar han i telefon. Ingen direkt uppmärksamhet där inte.
 
Sen går allt i en väldig fart. Kissar hundar, matar barn, badar barn, lägger barn o vips så är vi själva! Laddar ner en film och börjar skala räkor. När maten är intagen lutar vi oss tillbaka i soffan. Halv elva halvsover vi båda två med halvt urdruckna vinglas och tre snarkande hundar i soffan. Behöver jag säga att det inte blev någon tango?

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hehe du är så jävla tät Tette men så roligt att läsa din blogg du verkligen bjuder en på ett STORT leeende

Svar: Härligt att man kan få någon att le genom att hänga ut sig själv lite grann, det är meningen me den här bloggen o de e roligt när man får till det ;p
Terese Wahrenberg

2012-09-22 @ 10:47:02
URL: http://teamtraildogs.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0