Skogspromenad

Det blev en liten promenad i blåsten på slingan idag. Tog med mig en liten rådjursklöv för att se vad Lystra gick för. Vi stannade till på en liten öppen plats. Där lekte vi lite med Lystra o klöven. Sen fick Casper gå iväg en liten bit med klöven medan jag höll kvar Lystra. När jag släppte henne sen for hon iväg som ett skott. Ivrigt letandes efter klöven. Dock försökte hon dra klöven i vind och sprang runt som en toka. Den låg tyvärr i medvind så det gick inte men tillslut satte hon ner näsan och hittade den. Gick en bit bort och körde en omgång till. Casper stack iväg lite med klöven och sen släppte vi Lystra. Näsan kom ner i marken mycke snabbare och hon hittade klöven på ett kick!  Då fick Casper o Lystra leka järnet med klöven sen. Duktiga tösen! Roligt tyckte hon det var med! Svansen gick som en elvisp på henne!
 
 

Kommentarer
Postat av: Eivor

De är för goa att se ihop, Casper och Lystra.

Svar: Visst är dom det. O när poletten trillade ner på Casper om vad han skulle göra, dra klöven helt själv! Då lös glädjen och stoltheten i ansiktet på honom. när sen Lystra for iväg som ett skott o hittade klöven visste han inte till sig av ren glädje!
Terese Wahrenberg

2012-10-10 @ 09:24:57
Postat av: Alexandra

Lilla Lystra verkar vara en liten godbit! Casper vet vi ju redan att han är världens bästa kille :)

Svar: Lystra är rätt rolig faktiskt. En ögontjänare till tusen men kvicktänkt ändå. Spåret var dunderkul så Jimmie kände sig stolt som en tupp när jag berättade om hennes framgångar ;)
Terese Wahrenberg

2012-10-10 @ 13:27:17
Postat av: Helene

Hon är nästan lika duktig som Lova!

2012-10-10 @ 17:36:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0