jobbigt

Ja det är lite jobbigt i Lovas huve nu. Försöker göra det så tydligt som möjligt men det är inte lätt. Hon är fantastiskt duktig på att sätta sig ner och fråga mig i mycke nu. Klureriet är att ta ur henne det när utställningskopplet åker på. Att inte dutta ner ändan i marken då är inte lätt. Men vi har bara tränat några få gånger, det kommer nog snart. På fredag bryter vi nog av med ett litet spår, det är ju mycke roligare!


Kommentarer
Postat av: Helene

Hade jag tänkt - vilket jag uppenbarligen har svårt för - hade jag sagt till dig att göra det i omvänd ordning. Lära henne att "stå" först i stället för att sitta. Det har ju faktiskt ingen betydelse, om hon står snyggt och frågar dig i st f att sitta och fråga.

Jag gjorde så med Majken.....sen har jag glömt att lära henne sitta...hi hi Kram på dig, och tack för att du jobbar så mycket med Lova. Tänk lite på dig själv oxå, och barnen....

2012-05-31 @ 09:49:58
Postat av: Tettelisa

Du har sagt det till mig. Att hon sätter sig ner o frågar är inget jag har lärt henne. Hon sätter sig när hon inte vet vad hon ska göra ;) Hon ska bara vara snygg o stå bra med utställningskoppel på. Så det känns ändå rätt att inte ha tränat in stå i andra situationer än.

2012-05-31 @ 12:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0