Flänger och far

Ja vi flänger och far runt men tack o lov bara ett ställe per dag. Det räcker för våra barn. Tappra Casper skulle inte sova middag och han skulle minsann gå själv hela glöggrundan. En slagen hjälte somnade i soffan med sin pappa hos momo o "Nanne".
 
Ja vi har en del hem att åka runt i. Klaga ska man inte. Visst ÄR det jobbigt att åka runt, få me sig allt, få ungarna att orka, få me allt hem igen + en väldig massa paket, hundarna ska få sin uppmärksamhet, men man vill ju ändå göra detta! Man VILL ju fira jul med alla! Man vill åka till alla och kramas lite! 
 
Det var tredje stället idag. Vi åkte hem tidigt, barnen var helt färdiga, vi med för den delen. Vi packar in barnen och lägger dom, vi baxar in barnvagn, paket och hundar. Nu sitter vi i soffan med fötterna på bordet och var sitt glas vin och vad får vi igång på tv då???? Magnus Uggla som vrålar ut "Jag och min far". Jävlar. Kranen till tårkanalerna drar igång. Saknar er dalamasar! Ni är dom enda vi inte kommer fira julen med i år och jag saknar er så mycke!!
PUSS O KRAM!!!

Kommentarer
Postat av: Helene

Det var så mysigt att ha er här! Hoppas ni kan få en hel jul med masarna ett annat år!!
Kramizar

2012-12-26 @ 19:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0