Blodsockerfall och obstinat unge

Idag skulle det bli spår för Lova! Låter ju odramatiskt och bra. Casper skulle få följa med. Lovas spår blir ju inte speciellt långa.... Men en sån strapats kan helt klart bli jobbigare än va folk tror.

Gick upp i skogen med gänget, gjorde klart för Casper att innan vi gör något annat så måste vi lägga spåret och det skulle vi göra dääär borta, kom nu! Han traskade med me lite stopp på vägen. Till slut kom vi till spårstället. Band fast hundarna, Casper fick dra klöven och jag droppade blodet, mindre blod den här gången och en liten vinkel på slutet. Vi gick tillbaka till hundarna och som jag lovade Casper så gick vi och plockade lite vitsippor som vi skulle ha på bordet, sedan tillbaka till spåret. La ner blodflaska och vitsippor på marken, band upp Bella, ledde fram Lova, på med sele och sen fick jag grabba tag i Casper för att han inte skulle störa Lova nu när hon undersökte den spännande blodfläcken (och slickade upp varenda droppe där var). Spåret gick bra, inget säkert drag i selen ännu men fram kom hon och roligt tyckte hon det var. Casper blev lika förtjust som jag när hon hittade klöven så han fick hålla i klövpinnnen på vägen hem och leka med Lova. Sen kommer vi lixom till den spännande biten....

När vi kommer ut till vägen är tanken att jag ska balansera upp två hundkoppel (och gärna se till så dom håller sig på vänstersida, borta från bilarna), en blodflaska, en klöv + pinne, en bukett med vitsippor + se till att Casper gör som jag säger och aktar sig för bilarna... kände mig som en jonglör! In på gården kommer vi i alla fall. Sätter ner blodflaska och klöv, vitsipporna får ligga på trappan, Casper tjatar om att jag ska öppna till sandlådan, JA JAG KOMMER!, telefonen ringer, fiskar upp den och svarar, händerna darrar, va fasen? ah, blodsockret... känns i huvet me. Pratar färdigt och efter en liten stund så lyckas jag övertala Casper om att vi måste gå in och fixa mat. Känner mig ordentligt darrig nu, in med alla, yr som jag är får jag inte stopp på Lova som ränner rätt in dyngsur, får tillbaka henne till hallen, torkar av hundarna medan Casper tjatar om att han vill titta på Bilar, slänger in hundarna, jag är genomsvettig, darrig, får av Casper ytterkläderna, tjatet om Bilar fortsätter, slänger in han på toaletten så han kissar, får av mig själv ytterkläderna, Bilar!! Ja jaaa!! Får igång dvd:n med viss möda då fingrarna inte riktigt vill lyda längre, *puh* casper lugn i alla fall, igång med pastavatten, fram med mat till Lova, ut o kissa Lova, in och fortsätter med maten, det snurrar i huvet. Då hör jag det. Caspers underbara skratt när han leker med Lova. Stannar upp, tittar in i vardagsrummet, tar ett djupt andetag och ler. Dom är så goa när dom leker.


Kommentarer
Postat av: Helene

:)

2012-04-20 @ 14:52:09
Postat av: Madde

du får ha lite nötter eller nått i fickan när du är ute och ränner så du bara kan ta en näve :) äsch.. va fan du tål ju inte nötter hm.. nått annat lätt :) rädd om dig! <3 snaaaaart bäbis !!!

2012-04-20 @ 17:17:06
Postat av: Helene

Den obstinata ungen älskar jag. Och jag älskar hans duktiga mamma också. Nu väntar vi på en ljuvlig icke-obstinat bejbi....

2012-04-20 @ 19:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0